Metalli Lõikamine Sureb Katkesta Sureb Hallitus 2021 Lill Koolibri Külalisteraamatusse Paber Käsitöö Nuga Hallituse Tera Punch Šabloonid Sureb Kodus Kunst


Märksõnad: die lõigatud, plaat scrapbooking stantsimine, die, h sureb, artifici lill, meeste metallist sureb, riik lill sureb, die lõikab rahakott, karbid scrapbooking, hallitusseened voldid.

€0.26 €0.40
  • On laos
  • t106776


Kirjeldus:

1.Laialdaselt Kasutamist-See on moodne ja kaasaegne disain annab flash vaadata.Täiuslik scrapbooking, kaardi tegemine, paber käsitöö, teemastatud kutsed, tasku scrapbooks, albumi kaunistamiseks, foto raami, jne.(ainult sureb)

2.Teeb Suured Šabloonid -- Ideaalne Luua Kingitus See ilus disain on uimastamise moel muljet oma lähedastega, lisades, imeliselt keerukas funktsioon, et kaunistada oma paber käsitöö projekte.See on ideaalne kaardid tähistame mitmeid kordi.Sul on täiuslik die-cut disain lisada oma paber käsitöö meistriteosed!

Tehnilised andmed:

1.Materjal -- Kõrge Kvaliteediga Õhuke Metalli Lõikamine Sureb valmistatud süsinikterasest .Värv: Hõbedane.Väga detailse ja õrn.reljeef vajutage debossing sureb lõiketerad ja pressimise matriitsid lõpetamist meistrimehe omatehtud muljet täpsusega lõikamine sureb mälu sureb scrapbooking piiri sureb kord tervitus kaardi tegemisel.

2.DIY käsi Crown Pits reljeef -- aitab laste võimet arendada luure ja kodu päevik teenetemärgi kodus kaunistused, täiuslik köök diy tööriistad.

3.Suurepärane Kingitus -- Täiuslik Scrapbooking, Paberi ja Kaardi, Reljeef, Album, DIY Käsitöö, jne.Sa võid jagada see sinu sõber või keegi sulle meeldib.

Komplekti Kuulub:

Reljeef hallituse*1

Märkused:

Toote suurus on käsitsi mõõdetud, palun lubage 1-2cm viga, ja veenduge, et te ei pahanda enne ostu, täname oma arusaamist!


  • Brändi Nimi: Aleekit
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Muster Tüüp: Lill, Loomade
  • Mudeli Number: Lõikamine Sureb


Manoj Bn Pandey
2021-07-08
5/5
Cute
Slatermoran
2021-07-13
5/5
original

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted