360 Kraadi Kruvikeeraja Painutada Universaalne Adapter Laiendamine Rod Drill Bit Paindlik Võll Elektri Vahend Tarvikud Tilk Laevandus


Märksõnad: veskid hakklihamasin, kruvikeeraja makita, logo viimistlus, lehm piima pump, painduvast plastikust varras, dremel eest, reguleeritav drill bit pikendamine, elektriline lukk korja, puuri paindlik võll, puuri pikendus rod.

€3.92 €6.32
  • On laos
  • t106177


See Elektrooniline Kruvikeeraja Bit Komplekt on ideaalne väike ruum operatsioonid, sobib arvuti korpusesse, elektri-kapid, mööbel, elektriseadmed, ja muud kohad, et kruvikeerajat ei tööta.

See võib olla painutatud, väänatud ja pööratud mitmel tasandil ja erinevate nurkade alt.See võib olla puuritud arvesse väikest ruumi, erinevaid lünki, mitte oma käsi, paindlik, paigaldustööd.Las see paindlik drill bit pikendamise vahend, mis aitab lahendada rohkem probleeme kiiresti.

Sisemine võll on paljude pöörde ja kõrge kvaliteediga stabiilsust.Kui sees võll pöörleb, paindlik must korpus kaitseb oma käed haiget ja täiesti lõpetab oma töö.

Lihtne Vahetada.Ühildub Väike mutrivõti, Juhtmeta Kruvikeeraja, Pneumaatilised Kruvikeeraja, Pöördemoment puurida, Elektriline kruvikeeraja.Paindlik puuri laiendamine kruvikeeraja palju rakendusstsenaariumidega.

Peen viimistletud, kvaliteetne plastikust ja metallist materjale omavahel kombineerida, et saada hea kvaliteedi tagamise toode.

Tehnilised andmed:

Paindlik Võlli Pikkus: 305mm.

Kuusnurk Juhataja: 6.35 mm.

Materjal: H igh Süsinikusisaldusega Teras + Plastikust.Paindlik võlli pikendamine bitti on valmistatud kõrge süsinikusisaldusega terasest, mis on praktiline ja vastupidav kasutada.

PAKETT SISALDAB:

Tüüp 1 - Paindlik Võll

1 × Paindlik Võll

Tüüp 2 - Võlli Ja Drill Bits

1 × Paindlik Võll

10 × Puurpea

Märkused:

Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näidanud pilte.


  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Paindlik Võlli Pikendamine Bitti
  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine
  • Tugi: Drop shipping
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: isfriday


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted