Apple 3D-Prinditud 3D Küpsise Hallituse DIY Küpsetamine Vahend Puding Mousse Kook Hallitus Hallituse Küpsis


Märksõnad: nicole apple hallituse, suss hallituse apple, vaik apple hallituse, apple viil hallitusseened, lõikur hallituse apple, mänd apple hallituse, apple ' i kujundatud hallituse, apple mini hallituse, apple hallituse telefon, apple ripats hallituse.

€3.35
  • On laos
  • t10609


Märkused 3D-printimine hallituse

I. plastikust biskviit hallitus on PLA plastikust, ei talu kõrget temperatuuri, ei sisestage ahi, palun seda puhastada külma veega! 2. Plastist biskviit hallitus on 3D-printimine toode, mida on kerge read ja see ei mõjuta kasutamist, mitte kvaliteedi probleem. 3. 3D hallituse trükkimine on kõrge temperatuur, sulamine trükkimine kuju.Seal on väike joonis, valmis toode, mis vajab käsitsi järeltöötlust, ja hallituse on kerge kriimustada.Palun mõista. 4. PLA materjal on valmistatud tärklis materjali ettepanek regenereeritud taim (mais).See on biolagunev keskkonnakaitse plastist, mitte-mürgine ja kahjutu, mida võib kasutada toiduainete töötlemisel.V. 3D-printimine hallitus on valmistatud PLA tooraine sulas õhuke juhtmed, mis on kokku kuhjatud kiht kihi kaupa.Väljatrükitud iga toode on erinev, nii et mõned pinnad hallitus on mõned trükkimine eeskirjade eiramise või sileduse.See on paratamatu 3D printimise protsess, kuid see ei mõjuta kasutamist.Palun ostu hoolikalt, kui see on täiuslik.Aitäh!Meie pood on nõus 3D kohandatud printimine erinevate graafiline biskviit hallitusseened

Ekspordi kvaliteet

Kui teil on vaja abi selle toote kohta, palun saatke meile kiri ja me oleme õnnelikud, et aidata teil.Enne tellimist Palun lugege toote kirjeldust hoolikalt, eriti suurusest.Ostjatele Venemaalt, palun jätke teavet täielik nimi juhul, kui pakend on kadunud.Iga ostja saab jätta teate, et lisada ostja kaitset aega.Pakend on kahjustatud (ärge visake seda ära) või vastamata, palun saada meile fotosid, me uuesti saata või raha tagastamist neid.Seal on suur soodustust lahtiselt tellimusi.Palun võtke meiega ühendust.


  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: HÄRRA KÜPSETAMINE


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted