Uus 7 " tolli Puutetundlik Asus Fonepad 7 ME372CG Andur ME372 K00E (FPC:5470L FPC-1) Puutetundlik Paneel Asendamine Digitizer Objektiiv


Märksõnad: asus fonepad puutetundlik ekraan, trafarett-android, blackberry klaviatuur, dell xps 12 emaplaadi, 600w ballast, asus k004, micro sd kaardi, Toshiba, 600w pirn, bga153 pesa.

€6.96 €7.48
  • On laos
  • t105797


Uus 7 " tolli Puutetundlik Asus Fonepad 7 ME372CG Andur ME372 K00E (FPC:5470L FPC-1) Puutetundlik Paneel Asendamine Digitizer Objektiiv

Kallis klient:

Pakume teenust nii vene ja inglise keeles.Ühtegi küsimust pls võtke meiega ühendust.Meil on alati siin, et aidata teil!!!

Omadused:

1. Kvaliteedikontroll: Kõik Mobiiltelefoni, lcd-ekraan ja puutetundlik ekraan assamblee kontrolli meie professionaalne QC meeskond

2. Pakend: pakendi touch ekraan on antistaatilise koti, siis pane mull kott või väike kast

3. Tarneaeg: teostamise aeg on 3 või 5 päeva

4. Toote mudel: Saame pakkuda igasuguseid varuosi mobiiltelefoni ja tahvelarvuti

5.Toota garantii : pakume 6 monthes garantii

Q: Tagatisi?

A: Kõik toodet, 6 Kuud garantii.

B:Kõik tooted on testitud, töötab ka enne shipping,Palun võtke meiega ühendust 3 PÄEVA JOOKSUL pärast paki, kui olete rahul tooted (Päris pilte ja muud tõendid, mis tuleb anda),meil on teile pakkuda Asendamine/Tagasimaksmise, kui üksus ei ole, nagu kirjeldatud.

C:Iga tooted on testitud, töötab ka enne shipping,Palun võtke meiega ühendust 3 PÄEVA JOOKSUL pärast paki, kui olete rahul tooted (Päris pilte ja muud tõendid, mis tuleb anda),meil on teile pakkuda Asendamine/Tagasimaksmise, kui üksus ei ole, nagu kirjeldatud.

D:Asendamine, tagasi laevandus tasu tasub Ostja Ja Müüja maksab asendamine shipping.

Q: Kuidas öelda, mis Ekraani osa, mida vajate oma seadme?

A: LCD Ainult: Kui pildi all on klaas katki, touch panel EI ole siis on vaja ainult LCD.

B:Puutetundlik Digitizer: Kui top touch panel või klaas top, mis on mõranenud või katki, kuid pildi alla siis on hästi siis on vaja ainult Touch Panel (juhtpaneel).

C:Täitke Ekraanil koos puutepaneeli ja LCD: Kui pealmine puutetundlik paneel on katki ja lcd pilt on kas must vedelik või krakitud teil on vaja tervet ekraani.

Q: Miks peaks te Usaldate M-yang?

A: Me ainult müüa kvaliteetsed tooted, kliendid, ärge muretsege kohta meie toodete kvaliteeti.Meie eelised on Hea kvaliteediga ja parimat teenindust.Oleme ausad/vastutav ja Professionaalne Meeskond.

K: kas see saadetakse minu riigis?

A: Me saame laeva punkte 99% maailma riikidest.kui teie riigis ei saa olla valitud Transfield.ee , pls võtke meiega Ühendust.

Q: Kuidas Lahendada probleeme?

A: mis Tahes küsimusi, palun võtke meiega ühendust, kuigi Transfield.ee sõnumikeskuse või Muid meetodeid,(whatsapp/wechat 0086-15915951034) jne...Teie Rahulolu on kõige tähtsam, peame lahendama oma probleeme hästi.

Firmast

M-Yang RAHVUSVAHELISE KAUBANDUSE PIIRATUD (www.m-yang.net) asutati 2010. aastal on tegelenud müügi arukad tooted.smart mobiiltelefonid osad(lcd ekraan,touch ekraani flex kaabel,eluase,tagakaas iphone,Samsung,Lennata,Huanwei,xiaomi,meizu,lenovo,Digma,explay,bq jne.) ja auto kaamera(DVR)müük.

Brändi Lugu

Me hulgi-ja jaemüük mobiiltelefon osad ja tablett osad eri marki! (näiteks iphone, Meizu, sest huawei jaoks xiaomi, sest umi, sony, samsungi, sest Doogee,fly,sest Oukitel,sest Blackview,sest Leagoo jne.)


  • Brändi Nimi: CTP PhoneParts
  • Ekraani Suurus: 7.85inch
  • Ühilduva Brändi: Universal
  • Universaalne mudel: ME372CG
  • Päritolu: guangzhou Hiina (mandri)
  • Screen Type: Mahtuvuslik Ekraanil
  • Toote Tüüp: Tablett Touch Panel, Table Touch Screen
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: For Asus Fonepad 7
  • Värv: must


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted