Stitch Vedelik Multi-use Riie Kinni Kiiresti Tack Kuiv Kinnita Liimi Teksad Rõivaste Õmblemine Nahast Lahendus, Remont Vahend Hogar


Märksõnad: yz250x kütusepaagi kork.

€5.37 €7.78
  • On laos
  • t104402


Stitch Vedelik Multi-use Riie Kinni Kiiresti Tack Kuiv Kinnita Liimi Teksad Rõivaste Õmblemine Nahast Lahendus, Remont Vahend Hogar Kirjeldus:

Kirjeldus :

Lihtne kasutamine: mitte rohkem õmblemisega!Ühtegi nõela tööd vaja!Lihtsalt kandke õhuke kiht Liimi, et ühel pool riide ja kinnita teise tükk kangast.Vajutage kehtib 30 sekundit ja sa oled teinud

Fast Dry: See liim kuivab umbes 1 kuni 2 minuti jooksul annab teile aega, mõned väikesed kohandused, isegi pärast seda, kui liim on juba rakendatud.Pärast nõuetekohase taotluse, see kuivab 24 tunni jooksul.

See kiiresti kuivav liim töötab mistahes tüüpi kangas: sealhulgas, kuid mitte ainult, riie, voodipesu, denim, tundsin, suede, nahk, puuvill, polüester, lapp -, süntees-ja nailon.

Kõrge Potentsiaaliühtlustus Tugevus: Pärast täielikult kõvastunud, liimi saab selgeks, värv ja jääb pehme ja paindlik.Pärast täielikult kõvastunud, muutub see veekindel ja talub kõrge ja madal temperatuur.

Ohutu Kasutada: Ohutu ja seda võib kasutada enamikus keskkondades.See võib hoida ruumi temperatuuri seadistus ilma otsese päikesevalguse eest.Ei korrosiooni ja nr nahaärritust!

Kirjeldus :

Suurus: 15*4cm

Kaal: 50g

Materjal: liimi

Värv: (shell-sinine) polaarvalge valge vedelik, nr osakesed

Toote kasutamine: Seda on võimalik kasutada parandage augud riided ja remont augud palus mänguasjad

Kuidas kasutada:

1. Kandke õhuke kiht remont liimi ühel pool riided, mida tuleb parandada

2. Liim on valmistatud paik, koht, kus remont liimi kasutatakse, ja vajutage tugevalt 30 sekundit.Kangas on vormitud 5-10 minutit ja täielikult kuivatatud 2-10 tundi (sõltuvalt sellest, mis tüüpi kangas).Vett hülgav riie tavaliselt ravi kiiremini).

3. Ärge peske riideid 24 tunni jooksul pärast liimimine. (Märkus: 1. Pärast täielikult kõvastunud, riideid võib pesta sooja veega. 2. Nii käte pesemine ja masinaga pesu on saadaval)

Pakett Sisaldab:

Valik 1:

1tk x Kinnita Liimi

Valik 2:

2tk x Kinnita Liimi


  • Materjal: Muud
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Muud
  • Kasutamine: Tikandid
  • Komplekt Tüüp: No
  • Brändi Nimi: Beaulife parukad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted