Lemmiklooma Kassiliiv Matt PVC Lemmiklooma Kutsikas, Kassipoeg, Wc Matid Kaasaskantav Non-slip Pesakond Matt Pet Multi-function Matt Kodus Lemmikloom Kass Tarvikud


Märksõnad: must kass plakat, tööstus kass riiulid, kass meem, kass torni, kassi wc, kassi mänguasi, kassi liiva, kasti pesakond, voodi kass, koera piss sahtel.

€5.17 €8.62
  • On laos
  • t10347


Toote Kirjeldus

Omadused:

1. Tööohutuse Materjal: See kassiliiv matt on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC, mitte-mürgine, softy ja vastupidavus, mis on täiesti ohutust ja mugav oma kassipoeg, kutsikas.

2. Mitmeotstarbeline Alus: Armas loomade kuju pet matt on pvc-rõngas elastne kiud disaini, mis teeb selle kergesti lõksu prügi või toidu jääkide kassid/koerad.See võib panna vastavalt kaussi oma lemmiklooma, et vältida kassitoidu peale põranda -, või panna peale wc-s kohas, et vältida kassiliiv viiakse teistesse kohtadesse.

3. Suurus: 40cm/15.7" pikk ja 30cm/11.8"lai, sobib väikeste eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, koerad, kassid.Lihtne fold, kiire kuiv, võib kasutada igal aastaajal.

4. Kasulik ja Mugav: kass vaipa on pehme puudutus ja vastupidav, et kaitsta käpad oma kassi, hoides oma kodu puhas ja korras.

5. Lihtne Puhastada: veekindel plastikust materjal on kergesti puhastatav.Lihtsalt võita seda mõned korrad või annab see loputada, et seda puhastada.

100% täiesti uus ja Kõrge kvaliteet

Värv: Nagu Pildil

Materjal: PVC

Number: BF0212

Mõõdud: 40*30 cm/15.7*11.8 cm

Palun lubage 0.5-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.

Pakett sisaldab: kassiliiv matt*1TK

Tähelepanu: Kuna erinevates arvutites ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda eespool pildid, aitäh mõistmise.Pildil

Makset Seal on palju makseviisid saadaval Transfield.ee, nagu Alipay, krediitkaardid,reaalajas pangaülekanded, Offline Makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.

Kaitsta oma huve,teie makse on ajutiselt valduses Alibaba, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.Shipping Meie kaup on väga piisav, palun olla kindel, osta, me kohe veetud.

1.Sest Poliitika, palun andke meile oma täielik nimi, kui sul on Venemaa.Täname koostöö.

2.Punkt mida tarnitakse 2-5 tööpäeva jooksul alates makse laekumisest.

3. Kui tehing on Hong Kong ja Hiina riigipüha, käitlemise ajal oleks hilinenud.Palun mõista.

4.Kui te ei ole kauba vastuvõtmiseks 45 päeva jooksul, pls võimaldab meil 3-5 tööpäeva jooksul kontrollimiseks saatmata paketid, enne kui me anda teile raha tagasi.Tänu Tagasipöördumise Poliitikat, Kui element on defekt, kui olete selle kätte saanud või kui te ei ole sellega rahul, palun tagastada 5 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.

Kuid esemed peavad olema tagasi tehase seisukorras.

Palun võtke meiega ühendust juba ette ja kontrollige, tagastamise aadressi enne, kui te selle tagasi.Firmast

Tagasiside Lootsin, et sa annad meile hea tagasiside!Teie tagasiside on väga oluline meie bussiness arengu.

Me siiralt kutsume teid jätta Positiivse Tagasiside 5-tärni Üksikasjalikud Hinnangud Müüjale meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Tänan teid toetuse eest!


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • On Nutikas Seade: No
  • Funktsioon: Non-slip
  • Materjal: Plast, PVC
  • 1: Lihtne Puhastada
  • 2: lemmikloomade allapanu


Markinhosmlk Doido
2021-04-07
5/5
parfait

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted