6558US3-C 3,5 Tolli 5 Bay kiire Usb 3.0 HDD Docking Station Vahend Vaba USB 3.0 SATA Kõvaketta Ruum Juhul Adapter


Märksõnad: hdd docking station usb-c, hard drive, kõhutants ehted, välise kõvaketta toide, lüliti seina, kõvaketas rack, 4bay bay docking station, 5 bay, hdd usb, rj45 tööriist.

€122.70 €165.81
  • On laos
  • t102992


Omadused:

1. Rakendus: lammutatakse vanad arvutid ja taaskasutatud vanu kõvakettaid; high-speed koopia säilitada ameti andmete ja isikuandmete; süsteem jookseb kokku, offline süsteemi paigaldamine.

2. Lihtne kasutada: pole vaja ühendada arvuti, vääris-faili andmete ja suures koguses audio ja video andmeid, ühe-klõpsake nuppu ühenduseta koopia, mugav ja tõhus.

3. Intelligentne talveune: 10 minutit ilma, et lugeda ja kirjutada toiminguid, automaatselt siseneda talveunes, energia säästmine, kaitsta ja laiendada elu kõvaketta.

4. Mass laienemine: arvutiga Ühendamiseks (Windows/Mac/Linux süsteemi ühilduv), saab lugeda, mitu kõvaketast samal ajal, toetades ühe ketta 10TB ja kergesti laiendada maht uus arvuti kui et vana kõvaketas on tühikäigul.

5. Plug and play: tööriistavaba paigaldus -, tööriista-vabad otsene plug-in disain, plug and play, toetab hot-swap, lihtne toiming.

6. Märkus: (1) läbilaskevõimet target disk on suurem kui allikas ketas. (2) Kinnitage tellimus allikas ketas ja target disk.Algne andmed sihtketas peab olema eksporditud või varundada. (3) Ärge ühendage USB kaabel arvutiga, kui kopeerimine offline.

Kirjeldus:

Selle toote võib ühendada smart TVs, high-definition mängijad ja muid multimeedia seadmeid, ja taasesitus ei külmu, võimaldades teil nautida suure ekraaniga audio-ja videofaile.

Tehnilised andmed:

Mudel: 6558US3-C

Mõõdud: 212*204*114mm (L*W*H)

Peamised kontrolli skeem: JMS567+JMB391

Toetuse maht: ühe bay 10TB, maksimaalne 50TB

Toide: 12V, 6.5 väline toide

Kaabel: USB Type-A/M) ja USB Type-B/M-IM

Tüüp: 5 Bay

Ülekande kiirus: 6Gbps

Kohaldatava objekt: 3.5 tolline SATA serial kõvaketas

Komplekti Kuulub:

1 * Kõvaketta Ruum Juhul Adapter

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Soovitan Vanus: 12+y, 18+
  • Kasutamine: Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
  • Materjal: Plast


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted