CN-Tervise naatriumtsüklamaat Suhkrut 50 Korda (V.a Sahhariin) Magusaine söögi 1000 g Vaba Shipping


Märksõnad: koogikarpides torukübar, candy hambaniiti suhkrut, xanthan, pagari-tool, kook kaabits, magusaks, kook kaabits siledam, kook decor tööriist, küpsetada, biskviit.

€25.73 €28.59
  • On laos
  • t102795


Keemiline nimetus naatriumtsüklamaat on naatriumtsüklamaat, valge nõela-nagu kihiline kristall või kristalne pulber.Lõhnatu.See maitseb magus, ja magusus oma lahjendatud lahus on umbes 30 korda, et sahharoosi. 10% vesilahuse ph on neutraalne (pH 6.5), stabiilne, et soojuse, valguse ja õhu kätte.Veidi mõru pärast kuumutamist.Lagunemine temperatuur on umbes 280℃, ja saccharification reaktsioon banaan ei toimu.See on stabiilne leeliselises keskkonnas, kuid veidi lagunenud leeliselises keskkonnas.See on vees (1g/5 ml) ja propüleenglükool (1g/5ml), peaaegu ei lahustu etanoolis, eetris, benseeni ja kloroformi.Kasutusalad: See on mitte-toite sünteetiline magusaine, oma magusus on 30 korda, et sahharoosi, ja hind on ainult 3 korda, et sahharoosi, ja see ei ole mõru maitse, kui neid kasutatakse suurtes kogustes nagu sahhariin, nii et seda kasutatakse rahvusvahelise toidu lisaaine Seda saab kasutada värskendav joogid, puuviljamahlad, jäätised, kondiitritooted ja konservid.Seda saab kasutada ka kodu maitsestamine, küpsetamine, marineeritud toiduained, kosmeetika, siirup, jäätumine, magusained, hambapasta, suuvesi, huulepulk jne.Diabeetikutel ja rasvunud inimesed saavad kasutada seda asendada suhkruga.

kasutamine:

1. Kui kasutada koos vee suhe 1:500, seal on piisavalt magusust.

2. Kui cyclamate kasutatakse üksi, oma magusus on 10 grammi, mis võrdub 500 grammi sahharoosi (50 korda).

3. Kui cyclamate kasutatakse koos sahharoos, tema magusus võib ulatuda enam kui 80 korda.

4. Kui cyclamate kasutatakse koos sahharoosi ja 0,3% massist orgaaniline hape, sidrunhape, jne., oma magusus võib ulatuda enam kui 100 korda.

5. Kui cyclamate kasutatakse koos sahharoos ehk 0,3% massist orgaaniline hape ja 10% massist, sahhariin, oma magusus võib ulatuda enam kui 150 korda.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted