Yerba Mate Kõrvits Set Double-Seina Roostevabast Terasest Mate Tee Tassi ja Bombilla Komplekt Sisaldab Yerba Mate Kõrvits (Cup), Mille Üks Bombilla


Märksõnad: sidemed tassi, luu hiina, tass mate, samovar teapot, doublet objektiiv, herb kätkö, gorilla vaik, kohvi tassi komplekt, määrata tee, kahekordse seina klaas kohv tee.

€11.77 €23.52
  • On laos
  • t102425


modname=ckeditor Yerba Mate Kõrvits Set Double-Seina Roostevabast Terasest Mate Tee Tassi ja Bombilla Komplekt Sisaldab Yerba Mate Kõrvits (Cup), Mille Üks Bombilla Toote andmed

Umbes see punkt

KVALITEETNE ja LIHTNE KASUTADA: Meie must roostevabast terasest Yerba Mate Tee Komplekt on valmis kasutamiseks kohe, pole ravida vaja.See Yerba Mate cup on fantastiline, nautida maitsvat ja tervislikku Yerba Mate.

KAHEKORDSE SEINAGA HOIDA MATE HOT: See topelt seinaga Mate Cup on loodud, et hoida oma Yerba Mate kuum ja valmis nautima.Double-seina, mis võimaldab hoida soovitud temperatuuri oma joogi - kas see on Yerba Mate või Kohvi.

LIHTNE PUHASTADA: See Yerba Mate Tee Kõrvits Cup Komplekt on väga mugav kasutada ja isegi kergem puhastada.See Yerba Mate Tee Komplekt on nõudepesumasina-sõbralik ja ei ole vaja ravida enne kasutamist!

100% RAHA-TAGASI-GARANTII: pakume 100%, ilma küsimusi esitamata raha tagasi garantii selle toote kohta.Saatke meile teadmiseks ja tagastame tellimuse täielikult.

MAITSEV JA TERVISLIK: Yerba Mate on täis antioksüdante ja toitaineid, mis on võimeline looduslikult suurendada oma energia taset ja suurendada oma fookus.See võib suurendada ka füüsiline töö ja hoida sa suur kuju!


  • Brändi Nimi: HAIMAITONG
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Kasutajate arv: 1
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted