Lapsed Kaasaskantav Mängu Mängija, RS-8 Retro 16 Bit HD Pihuarvutite Mäng Sisseehitatud 42 Klassikaline Mängud 2.5 Tolline Mängukonsool


Märksõnad: natuke poiss mäng, consol, pidurivedeliku reservuaari kawasaki z750, kasti lahe mäng, konsool, funda 8 bitti, sociali sp, xyc, kaasaskantav hd mäng, 60 pin-koodi, pxp 3.

€10.09 €17.11
  • On laos
  • t102316


Lihtne teha (ilma randmepaela): 100% uus ja kõrge kvaliteedi -, 2,5-tolline kõrglahutusega ekraan, lihtne teha.Pärast ühendamist TV TELERIGA, kasutades kaasasolevat 70-tolline AV kaabli abil, seda saab ka mängida suur TV sn.

eelised: sisaldab 42 klassikaline mängud (16-bit games), mitte ainult ei saa välja children 's aju, kasutavad oma osavuse, mõtlemise, samas leevendab stressi ja usalduse.

Laetav aku: plug-and-play laetav liitium aku ja mini-USB-kaabel.Nõuanne: parema mängukogemuse, palun tasu 30 minuti jooksul enne kasutamist!Kui kokkulangevus sn vilgub või hägustab, see tähendab, et sa pead tasuta!

Disain: See lahe mäng, konsool on mõeldud kõverdatud käega, mis on paremini kontrolli all kui teised lapsed 's pihuarvutite mängu komponendid.

Toote kirjeldus:

Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest.Lapsed on õnnelikud, et anda kingitusi kell sünnipäevi või nagu Jõulud kingitused!

Toote info:

Vanus: 3 aastat vana ja üle selle

Kõlar: jah

keel: inglise

Ekraani suurus: 2.5 tolli

Mälu: 256M

Kaal: 3.28 untsi (sh aku)

Ie resolutsioon: 16bit 320 * 240 pikselit

värv: punane

Materjal: ABS

suurus: 128 * 66 * 24mm

Pakendi Sisu:

1 * USB-line

1 * av-line

1 * mängukonsool

Märkus: 1.See mäng konsool on sobivad lastele, täiskasvanutele võib olla veidi väiksem.

2. Palun lugege kasutusjuhend hoolikalt enne seadme kasutamist.

3. Täiskasvanud installida või eemaldada patareid.Ärge lubage lastel seda teha.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: FGHGF


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted