2tk 38inch Kunstlik Reaalne Kontakt Lilled Orhideed 9Heads Lateks Phalaenopsis Varred DIY Pulmad Centerpieces,Köök


Märksõnad: orc, kunstlik orhidee, keskpunkt osad, lateks orhidee, hiiglane kontakt süsinikust vars, roheline keskpunkt, diy pulm keskpunkt ideid, kunstlik sõnajalad seina, hiiglane kontakt slr varre, automaatne joogi dispenser.

€6.23 €9.17
  • On laos
  • t102290


Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

SISALDAB ~ orhidee, lilled ja oksad 9 orhidee pead, 2 suurt ja 3 väikest pungad ühe varre.

MÕÕTMED ~ pea läbimõõt on umbes. 3inch.

MATERJAL ~ Kunstlik orhidee õied on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal lateks reaalne Kontakt realistlik pehme kroonlehed, vars on tumeroheline musta laiguline, mis on terasest traat sees, see võib olla lihtne painutada või lühendatud, mille cutter oma DIY projekte!

ELEGANTNE JA ROMANTILINE ~ Suurepärane pulm kord, pruudi kimbud, home decor, pool decor, baby dušid, festivalid, centerpieces.Koht laua, laud, aknalaud, nurgalaud, pärg, riiul, kõikjal, kus on vaja õie kaunistamiseks.Toob klassikaline elegants ja romantika ruumi, söögituba, magamistuba, hotelli tuba, nõupidamisteruum, asukoht, ja kõikjal, kus teil on vaja õrn dekoratiivsed Ühendust!

värv: valge

Materjal: silk flower

suurused: pikkus: umbes 100cm

Pakendi Sisu:

2 x rtificial orhidee

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • käsitöö: KÄSITÖÖ


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted