LN007185 hõbetatud OCC Varjestus Koaksiaal-Kõrvaklapid Kaabel Audeze LCD-3 LCD-2 LCD-X LCD-XC LCD-4z LCD-MX4 LCD-GX


Märksõnad: fostex t50rp, gx lcd, bgvp, kaabel mitmevärviline, Kaabel 20m, hifiman, mmcx, 6n occ silver traat, fostex, mini xlr.

€50.46
  • On laos
  • t10138


Külg Muusika Mängija pakume

3,5 mm 3 masti (Stereo) Pistik,

3,5 mm 4 Masti tasakaalustatud pistik,

2,5 mm 4 Masti tasakaalustatud pistik,

4.4 mm Meeste tasakaalustatud pistik,

XLR 4 Masti Mees pistik,

XLR 4 Masti Emane pistik,

Dual XLR 3 Masti Mees pistik,

Dual XLR 3 Masti Emane pistik,

6,5 mm Isane Pistik,

4 1 Pistik,

Iphone pistik,

C-tüüpi pistik,

te valida.

Pool Kõrvaklappide või Kõrvaklappide Pin-kood on sama, välimus on näidatud meie fotod.Kõrvaklapid või kõrvaklappide pin-ei ole saadaval valik ja kohandamine.

Koos Litz" OCC Vasest varjestus Koaksiaal kiht + hõbetatud traat (Sees) projekteerimine.Kasutage seda kaablit saad rohkem selge, Hifi Heli.Väga pehme, nr stetoskoop mõju.

Kaabel, mis aitab vähendada võimalikke negatiivseid mõjusid, mis võib juhtuda, juhe (pikema aja jooksul).Kõik meie kaablid kasutada habemenuga õhuke emailiga mantel iga üksiku fine lõngaga.See võimaldab iga tegevussuuna kohta tegutseda sõltumatult, kuni on joodetud lõpetamise punktis.See habemenuga õhuke emailiga mantel iga tegevussuuna sa ka kõrvaldada probleemid, mis võivad arrise mitte-litz kaablid, nagu oxidiation.

See kaabel on väga pehme,Parem heli kui tavaline kaabel, Kõrge Keskmine Madal sagedus on väga tasakaalustatud.See on high definition Kaabel.Kerge disain kena earphone hook (Mõned mudelid nr earphone hook).Sa võid vabaneda earhook (Kui on Earhook) ise, kui sulle ei meeldi see.Mugavus ja paindlikkus on samuti tasakaalustamata.

Nõuanded: 3,5 mm 4 masti Tasakaalustatud Pistik (Bal) kaabel tööd Hifiman Seeria Mängija ( R2R2000 jne.. ) , Qulcos qa361 Mängija , COWON PLENUE S Mängija , F. AUDIO FA2 XS03 ja teised mängijad, mis on seotud sadamad.MobilePhone Iphone või tavaline mängija ei tööta (Üks pool ei ole heli, kui te kasutate 3,5 mm tasakaalustatud kaabel neile).

Kui sul ei ole Hifi professional muusika player, Palun vali 3,5 mm 3 pistikuga kaabel.

Pange Tähele: pilt on ainult viide, Mõned osad võivad olla erinevad fotod, Palun tee objekt on standard.Meil on õigus ning lõplik tõlgendus.


  • Brändi Nimi: EachDIY
  • Tüüp: AUX Kaablid
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Eest Audeze LCD-3 LCD-2 LCD-X LCD-XC LCD-4z LCD-MX4 LCD-GX
  • Konnektor A: AUX
  • Konnektor B: jack
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sugu: Mees-Mees


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted