LP-E10 LP E10 Digitaalne Kaamera, Aku + Dual LCD Laadija Canon Rebel T3 T5 T6 Kiss X50 Kiss X70 EOS EOS 1100D 1200D EOS 1300D


Märksõnad: canon t6 tarvikud kaane, vlogger, ixi tasuta, 60d aku canon, ukse canon 1200d, canon 1300d nahk, taust lastele, logo projektor, canon 1200d aku kast, canon 2300.

€5.69 €9.47
  • On laos
  • t101325


LP-E10 LP E10 Digitaalne Kaamera, Aku + LCD Laadija Canon Rebel T3 T5 T6 Kiss X50 Kiss X70 EOS EOS 1100D 1200D EOS 1300D

Toote Kirjeldus: Mudeli Number: LP-E10

Tüüp: Li-ion Laetav Aku

Pinge: 7,2 V

Mahutavus: 1600mAh

Värv:valge

Kaal : 60g

asendamine ja ühilduv aku mudelid

Canon EOS Rebel T3

Rebel T5

Rebel T6

Suudlus X50

Suudlus X70

EOS 1100D

EOS-1200D

EOS-1300D

친애하는 구매자 ,주문할 때 통관 코드를 알려주십시오 또는 생년월일 MÄRKUS: Kui aku on vigastatud või ei tööta või ei saa tasuda, siis palun saada see meile, nagu video-ja me anname teile hea lahendus.täname mõistmise firmast:

Tere tulemast meie poodi!Meil on professionaalne maailmas hulgimüügi firma.Toote kõrge kvaliteet, mõistlik hind, hea klienditeenindus ja usaldusväärne laenuvõime on meie juhtmõte.Kui sulle meeldivad meie tooted, siis võib lisada mu poodi oma "Minu Lemmikute" list.

Kõik tooted meil on müüa hulka tehase garantii ei kata objekte, mis on kuritarvitatud, põles ja kahjustatud mis tahes kujul.

Maksmine:

Me accpet makse paypaliga/VISA/ Liidu Maksta kaardiga.

Import maksud ja tasu ei sisaldu elemendi hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.

Kindlustus on lisatud Laevandus ja Käitlemise kulud makstud.

Kohaletoimetamine:

Esemed on üldjuhul veetakse välja 3-5 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kustutatud (Laup. & Päike.välja jäetud.)

Tellimusi vene Ladu saadetakse välja kaudu IML või J-NET.Saadetise võtab tavaliselt 3-7 tööpäeva jooksul(laupäev ja pühapäev välja arvatud), kui teil on vaja objekti kiiresti, palun võtke meiega üksikasjalikult enne ostu.

Kohaliku kiirenemist ei ole saadaval.

Tellimusi Hiinast on tarnitud kaudu CDEK või Postitada NL või ePacket.Saadetise võtab 15-35 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust kui te ei saa paki pikka aega.

Me ei toimeta APO, VMK, Alaska, Hawaii ja Puerto Rico aadressid, ja me ei saa laeva PO BOX selle kirje.Palun esitage oma füüsilist aadressi.

Tagastab:

Tugev garantii:7 päeva jooksul raha tagasi,1 aasta piiratud müüja garantii eest tootja vead, alates ostu kuupäevast.

Sul on 60 päeva tagasi seda alates kuupäevast, mil see saadi.

Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number,konkreetne põhjus tagastamine ja tellimuse number.

Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakett, kus kõik komponendid ja tarvikud kaasas.

Võtke Meiega Ühendust:

Lugupeetud ostjad,me hindame oma äri, kui sa oled rahul meie teenust , siis palun jäta meile Positiivset tagasisidet ja määr andmed tehingu (Üksikasjalikud Müüja Reitingud) koos "viie tärni suure kiituse".

Meie eesmärgiks on pakkuda parimaid teenuseid ja tooteid vahetada oma maksimaalse statifaction.Teeme oma parima, et lahendada teie probleemi, kuni teie rahulolu.

Meie tööaeg on: 09:00 AM-18:00 PM(Hiina ajal esmaspäevast laupäevani).Kõik e-kirjad vastatakse jooksul 24 tundi, välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.


  • Tüüp: Standard Aku
  • Laetav: Jah
  • Kasutamine: Kaamera
  • Brändi Nimi: Bonacell
  • Mudeli Number: Canon LP-E10
  • Pakett: Jah


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted