Mootorratta Õli Filter Kawasaki Muula-KAF 450 540 KLE 300 500 650 Versys Bayou KLF400 Prairie KVF 300 400 KLZ1000 JT 1200 1500


Märksõnad: xvs 950 chrome, kawasaki petcock, kawasaki ninja 400r peegel, carburetor ltz400, kawasaki z750, kütuse filter mootorrattad 125, kawasaki kle500 plastikust, carburetor kawasaki, tükki versys 650, kawasaki kle500.

€7.58 €9.24
  • On laos
  • t100395


Materjal : Kõrge Voolu Premium Solid Paper

Materjal, tihend : HNBR nitriilkummi

Värv : Must

Kõrgus : 2.953 aastal (75 mm)

Välimine Diameeter : 2.594 aastal (66 mm)

Kogus : 1tk või 2tk või 3tk

Omadused:

High performance design rahuldamata filtreerimine

Suure tõhususega meedia ühtsete pleats

Õli filter design pakub suurt määra õli vooluhulk

Ideaalne high-end sünteetiline mootoriõli

Pakett sisaldab: 1tk või 2tk või 3tk

Ühilduvus:

Tähelepanu :selleks, et mitte teha mured ,siis palun tagada, et see osa sobib mootorrattale.siiras soovidega, et kõik ostja.

Vedu:

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu eest (välja arvatud juhul, Tasuta shipping).Me saadame kaubad hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

Tagastab:

Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

Me hüvitame teile, kui te tagasi üksused 45 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Tagasiside:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5-tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Garantii Ja Hooldus:

Pakume 1-kuu tasuta asendamine(v.a Elektrilised Komponendid ).Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet .Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.


  • Vahetage Osad Number: KN303 & HF303
  • Kogus: 1tk või 2tk või 3tk
  • Värv: Nagu pilt näitas
  • Materjali Tüüp: Suure Vooluhulga Premium Solid Paper
  • Kõrgus: 2.953 aastal (75 mm)
  • Toote Tüüp: Õlifiltrid
  • Välisläbimõõt: 2.594 aastal (66 mm)
  • Paigaldamiseks (Detail aastat): kirjeldus
  • Mudeli Nimetus: MF303C
  • Brändi Nimi: cyleto
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Stiil: Kassett


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted