30*30*100mm Maagiline Kolmnurkse Prisma Rainbow Fotograafia Seitsme-värvi, Päikesevalguses Õpilane Optiline Teaduse Valgust Eksperiment


Märksõnad: klaasist prisma, kaleidoscop, dichroic, prisma fotograafia inimesi, foto prisma, kolmnurkse prisma, kuubik prisma, lai fotograafia tausta, crystal prism, yumbina.

€14.29
  • On laos
  • t100302


Midagi Prisma optika, prisma on läbipaistev optiline element korter, poleeritud pinnad, mis murravad valgust.Vähemalt kaks tasased pinnad, mis peavad olema nurga nende vahel.Täpse nurkade vahel pinnad sõltuda kasutusviisist.Traditsiooniline geomeetriline kuju on kolmnurkne prisma kolmnurkse põhjaga ja ristküliku küljed, ja kõnekeelne kasutada "prisma" viitab tavaliselt seda tüüpi.Teatud tüüpi optiline prisma ei ole tegelikult kuju geomeetriline prismad.Prismad saab teha mis tahes materjal, mis on läbipaistev lainepikkustel, mille jaoks nad on mõeldud.Tüüpiline materjalideks on klaas, plast ja fluoriidimaardlat.Laialdaselt prisma saab murda valguse üles võetud selle koosseisu spectral värvi (värvid vikerkaar).Lisaks prismad saab kasutada peegeldab valgust, või jagada valgust komponentidest, millel on erinevad polarizations.Kuidas prismad tööd

Valgus muutub kiirus, sest see liigub ühest keskkonnaelemendist teise (näiteks õhku klaasi prisma).See kiirus muutus põhjustab valguse tuleb refracted ja sisestada uue keskmise kell erineva nurga alt (Huygens põhimõte).Aste painutamine valguse tee sõltub nurgast, et intsident valguskiir muudab pind, ja suhe on murdumisnäitaja indeksite kaks media (Snell ' s law).

Murdumisnäitaja paljud materjalid (nt klaas) sõltub lainepikkusest või värvi valgust kasutada, nähtus, mida nimetatakse hajutatus.Seda põhjustab valguse erinevate värvide tuleb refracted erinevalt ja lahkuda prisma erineva nurga alt, luues sarnase efekti vikerkaar.Seda saab kasutada eraldi kimbu

Kolmnurkne prisma, hajutada valgust; lained näidanud, et illustreerida erinevate lainepikkuste valgust. (Kliki et näha animatsiooni)

valge valgust selle komponendi spektri värve.

Prismad on üldiselt hajutada valgust üle palju suurem sagedus ribalaiust kui difraktsioon restid, muutes need kasulikuks laia spektriga spektroskoopia.Lisaks prismad ei kannata komplikatsioone kattuvad spektraalne korraldusi, mis kõik restid on.

Prismad on mõnikord kasutatakse sisemise peegelduse juures pinnad, mitte hajutatus.Kui valguse sees prisma tabab üks pinnad on piisavalt järsk nurk, kokku sisemise peegeldus tekib ja kogu valgus peegeldub.See muudab prisma kasulik asendada peegel mõnes olukorras.

Laevandus Punkt mida tarnitakse jooksul 3 -5 päeva jooksul pärast makse lõpetatud.

Me laev üksused teie Transfield.ee aadress.Palun veenduge, et teie Transfield.ee aadress on sama ja õige.Kui teil on vaja vahetada aadress, palun öelge meile, kohe pärast makse tehtud.

International shipping võib mõjutada pühad, halb ilm, avarii-ja nii edasi.Kui sellise ootamatu tingimused, tarneaeg isegi võtab palju kauem aega, kui et normaalne seisund.

Kui teil on eriline nõudlus shipping ajal, palun teavitage meid kaudu Transfield.ee kirja kohe pärast tellimuse tegemist.(DHL,Fedex,EMS,TNT,UPS,mõlemad olemas ,lihtsalt vaja mõned ekstra laevandus tasu)

Tagasiside

Kui sul on punkt ,Palun kontrollige see esimene .Kui seal oli kõik hästi ja sa oled rahul meie üksused ja teenused,palun jätke positiivset tagasisidet, kus 5 tärni.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Võtke MEIEGA ühendust, Meie tööaeg on Peking Aeg 8:00-18:00.Kui sul on mõni küsimus ,lihtsalt jäta mind teate,ma vastuse juures esimest korda, kui ma olen tööle tagasi.


  • Kuju: kolmnurk
  • suurus: 30*30*100mm
  • Mudeli Number: Kristall
  • Nurga Hälve: 1mm
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Pinna Kvaliteet: 80/50
  • Materjal: Klaas
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mõõtme Tolerants: 0.5
  • Otsekohesus: 1


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted