Elektrilised Kohvi Tassi Soojendaja Vee -, Kütte Pad Matt Soojendus Tee Kohv Piima Home Office Kruus Soojem Kiire Soojendus Soojem


Märksõnad: buffet toidu soojendaja, trevel kruus soojem, emailiga teekann, kohvi soojendus, kohvi soojem, teekann soojem, kruus soojem, keraamiline teekann soojem, keraamilised piim potti, klaasist teekann.

€3.94 €5.12
  • On laos
  • t10027


Omadused:

1. Lihtne teha: See kruus soojem on kompaktne, lihtne teha, sobib kõige roostevabast terasest tassid, lutipudelid, keraamilist tassi, klaasist tassi, jne.

2. Praktiline Funktsioon: See kruus soojem saab hoida kohvi -, tee-või muude kuumade jookide umbes temperatuuril 55°C, ja see võib säilitada püsiv temperatuur 6 tundi.Ei ole vaja muretseda, kõrge temperatuuri ja kõrge oksüdatsiooni, ja see on ohutu kasutada.

3. USB Port toiteplokk: Ohutu ja praktiline, mis sobib mis tahes seade, mille võimsus 5V USB-port, näiteks arvutid, lauarvutid, sülearvutid, tahvelarvutid, mobiil-toiteplokid jne.

4. Lai Rakendused: Suured kütte-ala juhuslike põletushaavu, escort oma kasutamise ohutust, sobib kodus ja kontoris, ja hoida soojas külma ilmaga.

5. Lüliti Kontroll: 3 temperatuuri seaded, kohaldamise ulatus on lai ja tekk on ei kaalu nõue.

6. Lihtne Puhastada: Veekindel, lihtne puhastada, ei kollasus ja värvimuutus, ohutu ja veekindel kursis rohkem tekstuuri, kõrge löögikindlus, ja anti-slip suu padjad alt, et vältida libisemist.

Tehnilised andmed:

Nimi: USB Kohvi Kruus Soojem

Värv: valge/roosa

Materjal: ABS/Alumiinium

Suurus: umbes 11*11*1.5 cm/4.33*4.33*0.59 aastal

Laadimise meetod: USB 5V/2A

Pakkeleht:

USB Kohvi Kruus Soojem*1 USB-Kaabel*1

Inglise Käsiraamat*1


  • Materjal: Muud
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Klaus Sturm77
2021-04-13
5/5
Keeps the coffee templadite, just what I wanted

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted