HALIME HATUN MÜTS, FES, TARVIKUD, AJALUGU, NAISED, EHTED, MÜTS


Märksõnad: Naine, dr jart, korea ženšenn, tiara, müts türgi, suur müts pulm, üpp türgi, Riik, hal 9000, suur juuste fascinator.

€28.33
  • On laos
  • t100243


HALIME HATUN MÜTS

Halime Sultan Fes

See ei sobi igapäevaseks kasutamiseks.

See on tehtud spetsiaalselt täiskasvanutele ja lastele.

See on null toode.

Tootmisel on tehtud osav käsi ja pakutakse müügiks meie väärtustatud kliendid.

Meil on hulgi müük.

KES ON HALIME HATUN?

Halime Hatun on teada rohkem kui üks nimi ajalukku kui Halime Sultan ja Haime Hanım.Kuigi puudub info tema sünnikuupäev, Halime Hatun, kelle surma kuupäev on tuntud 1282, on ema Osman Gazi, asutaja Ottomani Impeeriumi.Halime Hatun on naine Kayı Boyu leader Ertuğrul Gazi, poeg Süleyman Şah ja tema abikaasa Hayme Hatun.Saru Batu Savcı Bey (surm: 1287), Gündüz Alp (surm: 1306), ja Osman Gazi (1258-1326).tal oli poeg.Hauda Hâlime Hanım, kes suri aastal 1281, on aias tema abikaasa Ertuğrul Gazi on haud Söğüt.See oli ehitatud Osman Gazi.

Ertuğrul Gazi Mausoleum on haud Osman Gazi, asutaja Ottomani Vürstiriik, ja haud Seljuk Urdu Ertuğrul Gazi selles Söğüt linnaosa Bilecik.Ehitus kuupäeva hoone, mis oli ehitatud hilja 13. sajandil, on teadmata.See oli esimene ehitatud avatud haud, mida Osman Gazi, siis kujunes haud poolt Mehmet Çelebi I.

Sultan III.Seda oli parandatud nii, nagu see oli ümberehitatud 1757 ajal Mustafa ja selle seisund muutus, kui see oli esimene ehitatud.1886 II.See oli remonditud Abdulhamit ja purskkaev oli lisatud selle kõrval.Ertuğrul Gazi Mausoleum on kuusnurkne kava, kaetud kupliga, ja ristkülikukujuline sissepääs on jõudnud sees.Seal on kaks windowsi kõrval sissepääs.Seinad haud on valmistatud rida kive ja kaks rida telliseid.Nelinurksete akende alustati lääne-ja kagu-seinad haud, kus Sanduka asub.


  • Sugu: Naised
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Brändi Nimi: SM Bazaar
  • Toote Tüüp: Peakatet
  • Päritolu: SM(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted